F1Racing

rfactor 1 => F1Factor 2010 => Topic started by: ASW on September 10, 2010, 04:56:58 am



Title: Cant Load different Setup at Race.
Post by: ASW on September 10, 2010, 04:56:58 am
Hey im doing a season, and i have qualified first.... when i went to the race i couldn't change the setup of my car?

Do you have to stick with the setup you qualified with in the race? i always thought Race day and Qualifying had two different setups...


Title: Re: Cant Load different Setup at Race.
Post by: MS7XWDC on September 10, 2010, 06:58:54 am
Parc Ferme rules apply, only certain things can be changed.

http://f1racing.smfforfree2.com/index.php/topic,557.0.html

a different setup CANNOT be 'loaded'

read the support file:

C:\Program Files\rFactor\Support\F12010.htm