League HOME

 

Current rF2 SessionViewer:

OFFICIAL League Time:

League CHAT ROOM

F1Racing
August 07, 2020, 03:32:10 pm
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:
 
  Home   Forum   Help Gallery Links Staff List Login Register  

Season?


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Season?  (Read 197 times)
vengeanceuk
Newbie
*

Driver Reputation: +1/-0
Posts: 6


« on: March 04, 2010, 10:15:28 am »

is there a way toi run a season with the current F1-2010 pack (V0.98)
as when u attempt to it states:

2010 Formula 1 World Championship Need a vehicle F1CF12009

am i missing some thing?

and also when i go back to the 2009 season, the Brawn has been replaced by the Mercedes skin still
Report Spam   Logged

Share on Facebook Share on Twitter

Flipside
Newbie
*

Driver Reputation: +0/-0
Posts: 3


« Reply #1 on: March 11, 2010, 06:51:59 am »

I would like to know this too, the 2009 season works just fine, why not 2010 ? And if...how ? Smiley
Report Spam   Logged
Sponts
Jr. Member
**

Driver Reputation: +4/-0
Posts: 76



« Reply #2 on: March 11, 2010, 08:11:57 am »

And how to enable Recon lap?
Report Spam   Logged

MS7XWDC
Administrator
Hero Member
*****

Driver Reputation: +14/-0
Posts: 1,123



« Reply #3 on: March 11, 2010, 01:22:15 pm »

this will be fixed in F1Factor 2010 [in a day or so]

as for recon lap, that is set in the menu / .plr file
Report Spam   Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by EzPortal
Toggle Info Center
Bookmark this site! | Upgrade This Forum
SMF For Free - Create your own Forum
Powered by SMF | SMF © 2016, Simple Machines
Privacy Policy